VänskapsBoost och Goa stunder.

Har en massa såna där sköna möten inpluttrade i kalendern. Grejer som lyfter mig på olika plan – jobb, vardag och annat jobb i en salig men skön mix. Så himla tacksam över att ha de där vännerna – som boostar mig och som jag boostar, allt på samma gång!

Shoppingdag i lördags med vän jag sällan lyckas träffa live, men som det känns som att jag precis träffade (Fast där emellan saknar jag henne)
Outdoor-mässa i Bokskogen i helgen – med MTB och vandringskängor i dagpackningen. Frisk luft!
Te-drickande efter jobbet i hemkommunen.
Te-drickande på hemmaplan efter en promenad med nån jag sällan ser live.
Testa nytt café-koncept i Stora staden.
En 80-års fest som innehåller nya bekantskaper.
Ta en efterlängtad löprunda med en löpningsbenägen vän.
Traska Lights-rundan http://www.lightsinalingsas.se ett par gånger under månaden, upplever ju nya saker varje gång man går den och Gratis är gott!
En 50-års fest, med fler nya människor.
Gemensamma middagar och kvällsmatar med en nu mer vuxne Sonen, har blivit viktigare igen (fast av helt andra orsaker än när han var mindre). En får lixom passa på när han är hemma mellan saker som förgyller och fyller hans eget Liv numera.

Lite x-trajobb i frukosten på stadens hotell förgyller inte minst ekonomin och det är mestadels en kul grej tillsammans med kollegor som löser det mesta i vår väg.
En AW eller två
Efter-jobbet-häng med x-kollegor med mat och prat.
Utbildning med facket på bortaplan, påfyllning och uppdatering.

Kommer dessutom kunna få till minst två efterlängtade skogsdagar med likasinnade vänner, tänk en hel dag utomhus! Bara gå, i önskat tempo. Samtalen som blir under de där vandringarna lyckas en sällan få till på andra arenor – det händer nåt med skallen när en monotont sätter ena foten före den andra, sinnesintrycken är inte av nån art som stör. Helt naturligt varieras andning och puls. Inga måsten, ingen stress. Mat äter när man känner för det. Mathållningen under såna dagar är lätt att fixa, ta med vad en känner för, klart eller att tillaga. Allt smakar dessutom ännu bättre ute i spenaten – den underbara kryddan av omgivningen, sällskapet och lugnet ger precis vad som behövs. 

(Bild lånad från nätet)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s