Fredagstankar

Hänger på Instagram en del, som så många andra. Gillar ju mat och träning – så det som kommer upp i flödet är ju relaterat till just Mat och Träning. Kan inte låta bli att notera att påfallande många inlägg från träningsfolk, visar bilder på sweets – det handlar om ”nyttigt” godis, kakor, efterrätter och liknande. Det frossas i massa kakor, godis, desserter, där socker är ersatt med låtsas-socker och eller torkad frukt och i ytters sällsynta fall färsk frukt. Äter de ingen vanlig jäkla mat? Man ser inga shyssta bilder på en god gryta, en färgsprakande sallad, goda rostade rotsaker, kikärtsbiffar med spenathummus…nope, bara en massa sweets. Hur hänger detta ihop med att man är så mån om sin kropp?

Träffade fina och mysiga fd. kollegor igår inne i Göteborg för en stunds mat o prat. Vi har av en ren slump (jobbat på samma jobb under ett par år, i helt olika roller) träffats och gillar verkligen varandras sällskap – trots eller på grund av våra olikheter som personer och hur vi lever våra liv. Dom berikar verkligen min tillvaro!

Nedräkning till helgen V.13 – då kommer en bunt vänner till mig. Vi känner varandra via en gammal mail-lista. Det som förenade oss där var att vi alla har barn som är födda 1998. Mail-listan övergick till att bli en Fb-grupp. Det har ordnats en del träffar i gruppen under åren – jag kom in sent, samma år som jag separerade från sonens far – och de senaste åren har jag och några till haft egna små, helt privata träffar. Nu är det dax att ses. Extra kul att en tjej som bor i Göteborg kommer med, hon har varit lite off och inte velat vara med på de stora träffarna. Men efter att vi setts själva ett par gånger, så kommer hon med!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s