SPORTLOVSLEDIG

Efter förra helgens lilla roadtrip till Uppsala och Pernilla, jobbades det 2 dagar och sedan vidtog ledighet! Passar på att njuta lite av kompledighet när skolan ändå har Sportlov på mina breddgrader.

Pernilla och jag har varit brevvänner, penpals – sedan vi var ca 12 år gamla. Verkligen följt varandra hela vägen, genom tonårsbekymmer, glädjeämnen, vardag, semestrar, familjedramor, högstadieåren, plugg, jobbsök, stort och smått. Vi ses då & då, ibland blir det 1 gång/år och ibland blir det mer sällan. Nu dök tanken upp om att ses och i samma veva släppte ”Takida” och ”Stiftelsen” sin spelplan – Uppsalaspelningen låg perfekt till. Vilken konsert det blev! Jag som inte ens är nåt direkt fan av ngt av banden önskade att de aldrig skulle sluta spela. Både förbandet ”All is Left” och mellan-artisten ”Ryan Star” var grymt duktiga och lirade så det fladdrade i kläderna på både dem och oss.

Övrig tid under helgen bestod av promenader, mat, god dryck både hemma och på puben och lite shopping. På G hem passade jag på att svänga in i Enköping och ta en kaffe hos Carita. Man ska passa på!

Lediga dagarna i veckan har gått åt till att träffa Arvingen lite extra när vi ändå har ledigt bägge två. Han tutar på med teorin för körkortet och softar däremellan.

Jag har börjat röja och strukturera i kädkammaren – ett projekt som legat på lut ett bra tag. Som alltid när man börjar med en sån sak så drar det med sig omstrukturering på flera plan och på flera ställen i bostaden. Men, det blir bra och med ”en-sak-i-taget-tänk” så börjar jag se resultat. Alla pärmar och kontorsprylar har fått ny plats, slängt massor. Hittat en del kul saker som legat längst-in-längst-bak på hyllor och i skåp. Nu ska det köpas in förvaringskassar med dragkedja till extratäcken, extralakan och sommarhanddukar. Nästa grej blir att plocka ut allt ur det där skåpet längst in i klädkammaren där allt ”Bra-att-ha-nångång” har hamnat.

Skogsrunda med vänner med hundar igår fm med kaffe och macka i ryggan. Idag har jag tagit en längre skogspromenad med en annan vän, skippade att ta med mat eftersom hon hade en tid att passa. Hoppas hon får napp på lägenheten hon är och tittar på! Vi kom på att fler långa skogsrundor är att boka in, med mat i ryggan och inga tider att passa. Sånt gillas – mer skog åt folket!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s